Drugie Spotkanie Inicjatywy Razem dla Różnorodności

Serdecznie zapraszamy do Ogrodów Innowacji ORANGE, Al. Jerozolimskie 160 w Warszawie, 25 czerwca w godz. 9.30 – 15.30.

Drugie spotkanie naszej inicjatywy poświęcimy budowaniu efektywnych zespołów z wykorzystaniem idei różnorodności. Dobrymi praktykami w obszarze pielęgnowania kultury różnorodności podzieli się, reprezentująca Gospodarza Wydarzenia, Sylwia Bogucka, Dyrektor Planowania Biznesowego i Zarządzania Wartością, Orange Polska SA.

W debacie: „Różnorodność przynosi innowacyjność. Dlaczego tak rzadko korzystamy z tej  sprawdzonej prawdy?” wezmą udział m.in.: Joanna Mosiej - Sitek, Redaktor Naczelna Wysokich Obcasów Praca i Zastępca Wydawcy Gazety Wyborczej; Mariusz Witek, Dyrektor Generalny DAFA Polska; Bianka Siwińska, Dyrektor Zarządzająca Fundacji Edukacyjnej Perspektywy,  Maja Chabińska-Rossakowska, Dyrektor Pionu HR ING Bank Śląski

Zapraszamy również do udziału w inspirującej części warsztatowej: „Motywacja lidera. Budowanie mistrzowskich zespołów w sporcie” - Przemek Świercz, kapitan reprezentacji Polski w Amp Futbolu oraz „Jak motywować i angażować najzdolniejsze talenty i pozostałych tak, aby zespół działał sprawnie, a ludzie mieli poczucie sprawczości i wpływu?” - Katarzyna Olczak, Head of HR, GBS EMEA, Bain & Company.

Udział w spotkaniu jest bezpłatny.

Zapisy pod adresem: https://link.do/nj1kR

Więcej o inicjatywie: www.razemdlaroznorodnosci.pl