Konkurs PNSA przedłużony!

Do 30 października wydłużono termin przyjmowania zgłoszeń do XI edycji Polish National Sales Awards. SIM jest Partnerem tego prestiżowego konkursu.

Polish National Sales Awards to najbardziej, unikalne przedsięwzięcie sektora sprzedaży i obsługi klienta w Polsce. Celem PNSA od ponad dekady jest promowanie dobrych praktyk w biznesie, w tym w obszarze sprzedaży. PNSA kształtuje standardy etyczne, które stają się wyznacznikiem działania w przedsiębiorstwach na terenie całego kraju. Polish National Sales Awards co roku nagradza najlepszych specjalistów w branży, biorąc pod uwagę kryteria efektywności, kreatywności, innowacyjności oraz etyki. Jest to możliwe dzięki unikalnej metodologii oraz pracy Komisji Sędziowskiej, w skład której wchodzą doświadczeni praktycy sprzedaży.

Na prośbę firm uczestniczących postanowiliśmy przedłużyć termin zgłoszeń. Dzięki temu wszystkie osoby zainteresowane będą mogły wziąć udział w XI edycji – mówi Elżbieta Pełka, Prezes Polish National Sales Awards.– PNSA od lat kształtuje standardy etyczne i merytoryczne w branży. Dzięki temu, że współtworzą je praktycy sprzedaży, organizacja ma realny, pozytywny wpływ na cały sektor. Dlatego zależy nam, by wszyscy chętni mogli czerpać z tych osiągnięć, także w kontekście konkursu – dodaje.

Uroczysty finał jubileuszowej edycji odbędzie się 16 grudnia w warszawskim Teatrze Kamienica.

Zasady udziału w XI edycji konkursu PNSA oraz formularz zgłoszeniowy: http://pnsa.pl