Oficjalna inauguracja

Ruszamy z akcją Razem dla różnorodności! Po miesiącach przygotowań rozpoczynamy nasze działania.

Niniejszym  serdecznie zapraszamy Państwa na spotkanie inaugurujące inicjatywę Razem dla Różnorodności. Spotkanie odbędzie się 28.05.2019, w godz. 9.30-15.00 w siedzibie organizacji Pracodawcy RP, w Warszawie, przy ul. Brukselskiej 7.

W programie wydarzenia znajdzie się m.in. Debata pn. „Zarządzanie różnorodnością jako źródło konkurencyjności organizacji”. Moderatorem dyskusji będzie Beata Staszków, prezes ZPPM. W programie także praktyczny warsztat „Integracyjne Przywództwo. Synergia męskiej i żeńskiej energii w biznesie”. Warsztat poprowadzą Matt Domogała i Małgorzata Tomasik.

Podczas spotkania zaprezentowane zostaną założenia inicjatywy Razem dla Różnorodności. Jej celem jest skupienie w konsorcjum jak największej grupy organizacji zainteresowanych praktycznym wdrażaniem kultury różnorodności, wymiana wiedzy i doświadczeń, dzielenie się dobrymi praktykami.

Jesteśmy przekonani, że dzięki naszej inicjatywie idea różnorodności nabierze bardziej praktycznego wymiaru i zacznie być szerzej stosowana w polskich organizacjach.

Udział w spotkaniu jest bezpłatny.