Wydarzenie: Firmy rodzinne i właścicielskie u progu zmian 2020

Zapowiadane wydarzenie poświęcone wyzwaniom z jakimi mierzą się interim managerowie realizujący projekty w firmach rodzinnych odbędzie się 25.02. Spotkanie jest kontynuacją warsztatu, który odbył się w ramach X Międzynarodowej Konferencji SIM.

Ten kto miał  do czynienia z firmami właścicielskimi i rodzinnymi wie, że nie zawsze klasyczne metody i praktyki zarządcze, się w nich sprawdzają. Dlaczego tak jest? Co zrobić, żeby projekty realizowane w takich firmach miały szansę powodzenia, a firmy mogły na tym skorzystać i przejść do kolejnego etapu swojego rozwoju?

W Stowarzyszeniu wypracowano taki sposób. Podzieli się nim Roman Wendt oraz grupa interim managerów, którzy realizowali projekty w firmach rodzinnych.

Jak budować relacje z firmami rodzinnymi i właścicielskimi i z powodzeniem realizować w nich projekty interim management? Jak skutecznie wspierać te firmy w rozwoju, procesach sukcesji i profesjonalizacji biznesu?

Na te pytania będziemy odpowiadać podczas spotkania zaplanowanego na 25.02. w OGRODACH INNOWACJI ORANGE w Warszawie, Al Jerozolimskie 160. Spotkanie jest kontynuacją wątku z X Międzynarodowej Konferencji SIM, który spotkał się ogromnym zainteresowaniem uczestników i otrzymał jedną z najwyższych ocen za merytorykę.

Szczegółowe informacje i program wydarzenia na stronie.

Obowiązują zapisy poprzez formularz.

Wydarzenie dla Członków SIM jest bezpłatne.

Uczestnicy X Międzynarodowej Konferencji SIM mają specjalny rabat i płacą tylko 50 zł tzw. opłaty cateringowej.

Koszt udziału dla pozostałych Uczestników to 300 zł.

Uwaga: SIM nie jest płatnikiem VAT.