Zapraszamy na IX Konferencję Rada Nadzorcza

Motywem przewodnim Konferencji będą praktyczne aspekty nadzorowania działalności firm z poziomu właścicielskiego. SIM dołącza do grona Partnerów wydarzenia.

Konferencja odbędzie się 7 listopada 2019 r. w Dąbrowie Górniczej. Jak mówi jej pomysłodawca, Piotr Rybicki - ideą organizowania tego typu wydarzeń jest  promowanie profesjonalnego nadzoru właścicielskiego, profesjonalnych rad nadzorczych, a także kreowania corporate governance w Polsce.

Konferencja Rada Nadzorcza skierowana jest do szerokiego grona przedsiębiorców i członków rad nadzorczych i komisji rewizyjnych; udziałowców, wspólników i akcjonariuszy spółek kapitałowych
i osobowych; pracowników działów nadzoru właścicielskiego. Do udziału w konferencji zapraszamy także inne osoby obsługujące rady nadzorcze; pracowników naukowych obszaru corporate governance, osoby planujące w przyszłości zasiadać w radach nadzorczych oraz wszystkich zainteresowanych tematyką nadzoru
korporacyjnego.

W tym roku - już po raz piąty - wręczone zostanie specjalne wyróżnienie -
osobie, która swoją postawą przyczynia się do profesjonalizacji ładu
korporacyjnego w Polsce - CZŁOWIEK CORPORATE GOVERNANCE 2019.

Program konferencji dostępny jest na stronie
Udział w konferencji jest
bezpłatny.