Zapraszamy na konferencję ORACLE

SIM został Partnerem Konferencji ORACLE MODERN BUSINESS SUMMIT / ORACLE CUSTOMER EXPERIENCE SUMMIT. Na naszych Członków czeka 6 bezpłatnych zaproszeń na to prestiżowe wydarzenie.

Konferencja odbędzie się 23 października w Hotelu Arche w Warszawie.

Transformacja i digitalizacja od kilku lat jest tematem wiodącym najważniejszych konferencji polskich i zagranicznych. Niestety wiele z inicjatyw stawia bardziej na teoretyczny i inspiracyjny przekaz, a w niewielkim stopniu dotyka przykładów wprowadzania najlepszych praktyk. Oracle od lat wspiera transformację cyfrową biznesu w obszarze HR, Finansów, Sprzedaży i Marketingu. Konferencja MBS 2019 ma na celu dostarczenie zarządom największych firm w Polsce praktycznej wiedzy, w jaki sposób przygotować organizację i ludzi do wyzwań, jakie stoją przed nami, w obliczu zmian społecznych i ekonomicznych.

Rewolucja cyfrowa nie jest już jedynie hasłem reklamowym, czy Buzz Word’em firm konsultingowych. Jest naszą codziennością. Dlaczego zatem wiele firm mówi o strategii cyfrowej głównie w kontekście komunikacji z akcjonariuszami, a tak niewiele jest praktycznych przykładów z sukcesem przeprowadzonej transformacji? Wraz z naszymi gośćmi i Partnerami postaramy się odpowiedzieć na te i inne pytania.

W programie spotkania i prelekcje między innymi Joe Fuster, VP of CX Cloud Oracle, Generał Roman Polko, Roman Młodkowski – Operator Chmury Krajowej, Magdalena Legęć – Vice Prezes Rady Kompetencyjnej Sektora Finansowego, Tina Sobocińska – HR Director, DHL Parcel i inni.

Konferencja ma charakter prestiżowy, a zaproszenia mają charakter imienny.

Osoby zainteresowane udziałem w wydarzeniu - proszę o kontakt: u.dziewit@stowarzyszenieim.org, prześlę bilety bezpośrednio do Was.