IV Konferencja SIM 2012

Szanowni Państwo,

Stowarzyszenie Interim Managers (SIM), organizator IV Międzynarodowej Konferencji Interim Management 2012 oraz Partnerzy wydarzenia - dziękują za udział w wydarzeniu.

Zapraszamy do zapoznania się z materiałami konferencyjnymi:

Tegoroczna edycja poświęcona standardom prowadzenia projektów interimowych odniosła zdecydowany sukces wśród sprecyzowanej grupy docelowej. Już po raz czwarty, wydarzenie zgromadziło uczestników z najwyższej kadry menedżerskiej, zainteresowanych interim managementem, jako rozwiązaniem dla firm, a także sposobem na rozwój kariery managera. Wydarzenie stanowiło platformę wymiany doświadczeń w zakresie projektów interimowych.

Konferencja odbyła się 29 listopada 2012 r., w Warszawie, w Centrum Kongresowym Millenium Plaza. Temat przewodnim edycji 2012 był następujący:
„Interim management - standardy prowadzenia projektów interimowych w Polsce i na świecie".

Zapraszamy do podzielenia się swoimi opiniami na temat Konferencji. W tym celu prosimy o wypełnienie anonimowej ANKIETY ON-LINE .

Z poważaniem,

Stowarzyszenie Interim Managers - Organizator Konferencji