IX OGÓLNOPOLSKA KONFERENCJA SIM

Dnia 06 grudnia 2018 r. w hotelu Marriott w Warszawie odbyła się IX Ogólnopolska Konferencja SIM. Hasłem tegorocznego wydarzenia była „Nowa gospodarka, otwarte innowacje i strategie firm w nadchodzącym świecie OMO”.

IX Konferencja była przestrzenią do spotkania i żywych dyskusji na temat zmieniającej się w zawrotnym tempie rzeczywistości i roli interim managerów w zarządzaniu organizacjami w nowej gospodarce. Przez dwa dni intensywnie poszukiwaliśmy odpowiedzi na pytania jak współcześni i przyszli menadżerowie odnajdą się w świecie OMO łączącym online z offline, wyposażonym i funkcjonującym dzięki technologii, rozwiązaniom dostępnym w sieci oraz dzięki sztucznej inteligencji.

Ponad 150 uczestników, blisko 30 prelegentów z czołowych polskich i międzynarodowych firm, a wśród nich znaleźli się m.in.: Norbert Biedrzycki Wiceprezes McKinsey Digital, Edyta Sadowska, Wiceprezes Zarządu ds. Programowych NC+, Magdalena Dziewguć z Google, Andrzej Szumowski Wiceprezes Pernod Ricard, Sylwia Barthel de Weydenthal, Client Partner CEE Facebook, Beata Pawłowska Dyrektor Regionu Oriflame Europa Centralna, Beata Staszków Prezes Zarządu Związek Pracodawców Polska Miedź, Jerzy Kalinowski, Doradca Zarządu KPMG, Monika Buchajska-Wróbel, Prezes Zarządu Stowarzyszenie Interim Managers, Piotr Kiciński Wiceprezes Cinkciarz.pl, Noemi Malska (Start-up roku), Mariusz Sordyl trener siatkarskiej Reprezentacji Polski U-20, Marek Dragosz trener AMP Futbol Polska, Zarząd TDJ Equity, prof. Henryk Mruk, prof. Tomasz Rostkowski, Cezary Kosiński i wiele wybitnych osobowości ze świata nauki, ekonomii, finansów i zarządzania.

Towarzyszyło nam również wielu partnerów o rozpoznawalnych markach, dzięki którym tegoroczna konferencja to niezaprzeczalny sukces.

Serdeczne podziękowania należą się wszystkim partnerom wydarzenia w tym m.in.: MIT Enterprise Forum Poland, Inwenta, UEP, SGH, TDJ, Związkowi Pracodawców Polska Miedź i Pracodawcy RP, Olesiński, 4 Results. Wydarzenie było na bieżąco relacjonowane i komentowane na FB, dzięki współpracy z Joanną Ceplin.

Zapraszamy do zapoznania się z materiałami pokonferencyjnymi:

STRONA WWW WYDARZENIA

FOTORELACJA

PREZENTACJE POKONFERENCYJNE (dostęp wyłącznie po zalogowaniu dla uczestników Konferencji)