Konferencje SIM 2014

W tym roku (2014) Stowarzyszenie Interim Managers organizuje cykl 10 konferencji ogólnopolskich „Interim management – innowacyjne rozwiązanie dla firmy i menedżera”, które realizowane są w ramach projektu EFS „Interim management – nowość w zarządzaniu wiekiem i firmą”.

Konferencje odbędą się:

Program merytoryczny konferencji oparty jest w głównej mierze o studia przypadków zrealizowanych projektów IM, doświadczenia osób decyzyjnych zatrudniających IM, a także samych Interim Managerów. W trakcie spotkania nie zabraknie również debat o kondycji polskiego rynku projektów interimowych. Swój udział w nich potwierdzili już m.in.: Monika Nachyła – Wiceprezes Banku BGŻ, Paweł Dudek – Prezes Wars, prof. dr hab. Czesław Szmidt; Beata Pawłowska – Dyrektor Zarządzająca Oriflame Poland; Andrzej Uryga – Prezes Baltona. W spotkaniu udział wezmą również goście zagraniczni – Ad van der Rest – Prezes Institute of Interim Management, stowarzyszenia zrzeszającego Interim Managerów w Wielkiej Brytanii.

Wydarzenia adresowane są do przedstawicieli najwyższej kadry menedżerskiej – członków zarządów i rad nadzorczych, dyrektorów, właścicieli firm, a także doświadczonych menedżerów, którzy w pracy projektowej upatrują dalszego etapu swojej kariery zawodowej.

Każdy uczestnik konferencji otrzyma książkowe wydanie publikacji „Metodyka interim management”, zawierającej narzędzia oraz wzory dokumentów ułatwiające prowadzenie projektów interimowych.

Udział jest bezpłatny, po uprzednim dokonaniu zgłoszenia. Szczegóły www.interim24.pl

Tak było!