Partnerzy III Konferencji SIM 2011

Sponsor Wydarzenia:

SZKOŁA TRANSFORMACJI

Szkoła Transformacji S.A. działa na rynku usług doradczo-szkoleniowych od 2008 roku. Jej specjalnością są indywidualne treningi dla menedżerów, przygotowujące do zarządzania w kryzysie. Szkoła zapewnia najwyższe standardy usług szkoleniowych poprzez innowacyjne gry behawioralne, autorskie programy i treningi, konsultowane z wybitnymi praktykami zarządzania. Wydaje również książki, unikalne na rynku wydawniczym oraz prowadzi portal dla menedżerów www.klubmenedzera.pl, który jest miejscem treningu menedżerskiej skuteczności.

INWENTA Sp. z o.o.

Inwenta Sp. z o. o. jest firmą doradztwa personalnego, świadczącą zaawansowane usługi HR. W portfolio firmy znajdują się projekty z zakresu rekrutacji bezpośredniej oraz diagnozy i rozwoju kompetencji pracowników. Inwenta specjalizuje się w rekrutacjach typu Executive Search, Search&Selection. Dobiera Interim Managerów do konkretnych projektów czasowych. Firma świadczy ponadto usługi diagnozy kompetencji pracowników (m.in. AC/DC, sesje coachingowe, audyty personalne, oceny pracownicze w tym ocena 360 stopni), a także przeprowadza szkolenia z zakresu rozwoju kompetencji miękkich i umiejętności związanych z zarządzaniem ludźmi i przywództwem. www.inwenta.pl

Partner Wydarzenia:

Simple Solution Sp. z o.o.

Simple Solution Sp. z o.o. oferuje kompleksowe rozwiązania w obszarze doradztwa strategicznego, operacyjnego i interim managementu (zarządzanie tymczasowe). Celem firmy jest wspieranie Klientów w rozwoju ich organizacji, przy zapewnieniu podczas projektów całkowitego transferu wiedzy i przy pełnej odpowiedzialności za realizowane cele. Zespół stanowią wyłącznie konsultanci i menedżerowie z wieloletnim doświadczeniem w korporacjach i przedsiębiorstwach różnych branż i sektorów. Więcej na www.simplesolution.pl

BNI Polska

BNI to największa organizacja rekomendacji biznesowych założona w 1985 przez Dr I. Misnera, eksperta w dziedzinie networkingu.
BNI działając w oparciu o filozofię „Givers Gain" pomaga przedsiębiorcom rozwinąć ich firmy przez pozytywny program marketingowy oparty na wzajemnych rekomendacjach i referencjach. Na świecie działa 140 tys. osób w 6114 grupach. W Polsce Grzegorz Turniak prowadzi BNI od 2006.