V Konferencja SIM Partnerzy

Sponsorzy

Grant Thornton FPA Outsourcing (dawniej FPA Group) - Członek Grant Thornton International - jesteśmy firmą oferującą usługi outsourcingowe w zakresie księgowości, kadr i płac oraz usługi konsultingowe. Współpracujemy z najlepszymi specjalistami z dziedziny finansów, prawa, rachunkowości, kadr i płac. Naszym stałym Klientom dedykujemy także usługi polegające na zarządzaniu dokumentami elektronicznymi. Misją firmy jest kompleksowe i odpowiedzialne wspieranie naszych Klientów. Posiadamy doświadczenie w realizacji umów outsourcingowych o różnym stopniu zaawansowania, poczynając od obsługi nowopowstałej firmy lub bardzo wąskiej działalności (np. obsługa płacowa), kończąc na przejmowaniu całych działów (łącznie z pracownikami). Dzięki współpracy z nami Klienci mogą ograniczyć koszty zarządzania i administracji oraz usprawnić funkcje administracyjne. Nasze indywidualne podejście do każdego Klienta gwarantuje kompleksową obsługę i rozwiązania dopasowane do potrzeb każdego Klienta.

4 RESULTS - Jest partnerem w podnoszeniu efektywności operacyjnej firm produkcyjnych i usługowych. Wdraża rozwiązania gwarantujące szybkie i trwałe rezultaty zmian optymalizacyjnych. Angażuje i buduje zespoły liderów optymalizacji, którym przekazuje narzędzia, know - how oraz współtworzy rozwiązania dopasowane do specyfiki o oczekiwań swoich Klientów.

Partner strategiczny

INWENTA - Zaawansowane usługi HR. Najważniejsza jest pasja!INWENTA Sp. z o.o. jest firmą doradztwa personalnego, świadczącą zaawansowane usługi HR. Realizujemy projekty z zakresu rekrutacji bezpośredniej na wyższe i średnie stanowiska menedżerskie oraz wysoce specjalistyczne stanowiska samodzielne. Jako jedna z pierwszych firm na polskim rynku zapoczątkowaliśmy projekty rekrutacyjne związane z pozyskiwaniem interim managerów i realizacją projektów czasowych. Specjalizujemy się również w projektach diagnozy i rozwoju kompetencji. W oparciu o metody Assessment i Development Centre, Audyt Personalny, oceny pracownicze i Ocenę 360° diagnozujemy potrzeby szkoleniowe i rozwojowe pracowników, identyfikujemy luki kompetencyjne i oceniamy efektywność i przydatność na stanowisku pracy. Na tej podstawie proponujemy adekwatne metody dalszego rozwoju i podnoszenia poziomu kompetencji w organizacji. Inwenta realizuje także projekty szkoleniowe w obszarze szeroko pojętych kompetencji miękkich związanych z zarządzaniem, przywództwem, zmianą i efektywnością. Nasze projekty bez względu na rodzaj i poziom skomplikowania prowadzimy z kreatywnością i pełnym zaangażowaniem. Mamy nadzieję, że zarówno dla nas, także dla naszych Klientów, jak i Kandydatów praca zawsze będzie pasją. wwww.inwenta.pl

Partnerzy wydarzenia

Institute of Interim Management powstało w 2001r. w Wielkiej Brytanii. IIM promuje, reprezentuje i wspiera interim managerów, mając obecnie w swoich szeregach 7500 Członków - będących profesjonalistami w zakresie zarządzania czasowego. Stowarzyszenie zajmuje się promocją interim managementu wśród klientów zarówno w sektorze prywatnym jak i publicznym a także wśród organizacji skupiających service providerów interim managementu.
Poza organizacją wydarzeń networkingowych, IIM działa intensywnie w przedsięwzięciach z zakresu spraw publicznych, prawnych i regulacyjnych.

Misją Wyższej Szkoły Zarządzania Personelem jest kształcenie kadry specjalistycznej i kierowniczej w oparciu o najnowsze osiągnięcia nauki i techniki tak aby byli oni dobrze przygotowani do podjęcia pracy zawodowej zgodnie z wymaganiami stawianym przez współczesny rynek pracy oraz potrzebami gospodarki narodowej.

Swoją misję realizujemy poprzez studia w formie tradycyjnej jak i poprzez Internet.

Misją Internetowej Wyższej Szkoły Zarządzania Personelem zwanej e-WSZP, jest kreowanie swobodnego dostępu do edukacji za pomocą nowoczesnych technologii informatycznych w nauczaniu młodzieży oraz doskonaleniu predyspozycji kadr menedżerskich i personelu firm.

Inwenta Interim koncentruje swoje działania wyłącznie na projektach z zakresu interim management. W ramach oferty skorzystać można z doboru zweryfikowanych Interim Managerów do realizacji konkretnych projektów m.in. restrukturyzacji, fuzji i przejęć. Również doświadczeni menedżerowie, którzy widzą w zawodzie Interim Managera dalszą drogę swojego rozwoju zawodowego mogą skorzystać ze wsparcia i doradztwa w zakresie prowadzenia projektów IM.

Zapraszamy do odpowiedzenia strony www.inwentainterim.pl oraz przetestowania rozwiązania IM w swojej organizacji.

Wolters Kluwer Polska tworzy nowatorskie rozwiązania i uczestniczy w wielu projektach wydawniczych, również międzynarodowych. Menedżerom i specjalistom HR dostarcza aktualne, kompleksowe i rzetelnie opracowane informacje i wiedzę.

Wydawnictwo korzysta z doświadczeń całej grupy wydawniczej Wolters Kluwer (obecnej w 26 krajach, zatrudniającej ponad 18 tys. pracowników).

Nasze publikacje wydawane są pod trzema markami ABC, LEX i Oficyna – są to publikacje elektroniczne, czasopisma, książki i szkolenia.

Jesteśmy aktywni również na rynku konferencji dedykowanych branży HR.

Patronat medialny